Gengigel Organisatie

Jarenlange ervaring binnen dentale branche

Dental Impex Pharma BV is een jong en dynamisch bedrijf, voortgekomen uit de dentale branche met een langjarige ervaring. Een moderne en flexibele organisatiestructuur maakt het mogelijk voordurend de nieuwste ontwikkelingen te volgen.

Ons bedrijf voert een nieuwe lijn producten, gericht op de behandeling van orale ziekten voor professionele en zelfzorg toepassingen. Deze producten voldoen geheel aan de eisen die aan veiligheid en effectiviteit gesteld worden.

organisatie-gengigel-2

Missie en visie
Het Gengigel® project is voortgekomen en ontwikkeld om een antwoord te geven op de huidige internationale vraag naar oplossingen voor aandoeningen waarvoor recentelijk geen adequate remedie voorhanden was. Hoewel de eigenschappen van hyaluronzuur (hyaluronan) in de medische wereld bekend zijn bij de behandeling van talrijke aandoeningen, is het gebruik ervan bij de behandeling van mondziekten zeer innovatief.

De onder de productnaam Gengigel® op de markt gebrachte producten kunnen hierdoor aangemerkt worden als producten met een hoog technologisch gehalte en kunnen binnen het toepassingsgebied beschouwd worden als het momenteel hoogst haalbare in de huidige ontwikkeling.

De producten kunnen, eventueel in combinatie of aanvulling met andere middelen, een oplossing bieden voor veel voorkomende aandoeningen in de mond bij zowel de baby, het opgroeiende kind als bij de volwassene.